Hvem er vi?

Vi er et stærkt team af specialister som lever og ånder for alt hvad der rimer på Cloud. Vi spænder fra teknik og implementering, over arkitektur og transformation, til agile arbejdsmetoder og DevOps. Vi har værktøjskassen i orden, og har været en del af nogle af landets største Cloud projekter.

Vores fundament er bygget omkring profiler der har stor erfaring fra klassisk IT-drift og forretningen for øje. Deraf kan vi ikke alene bidrage med ekspertviden om Cloud, men også sikre at I høster alle fordelene, og får en solid forankring af teknologien i jeres organisation.

Fundamentet sikrer ydermere at vi kan bidrage til at bygge bro imellem jeres eksisterende drift og det nye paradigme i Cloud. Et skifte fra at arbejde i brugerinterfacet på servere, til at kode platformen i stedet, er en stor omvæltning i alle organisationer – især når man ofte samtidig vælger en mere agil approach til opgavestyring.

Vi er Cloud Arkitekter og Engineers, vi er Udviklere og Scrum Masters, vi er Subject Matter Experts og Team Leads, vi er en del af holdet og samtidigt dine betroede rådgivere der sikrer at din Cloud rejse kommer hele vejen i mål.

Det hjælper vi typisk med

      Fra ITIL til DevOps og Agile

      Governance og processer i Cloud

      Optimering af time-to-market

      Indkøb og licenser

      Uddannelse og Tooling

      End-to-end Cloud løsningsarkitektur

      Standardisering og optimering

      Sikkerhed og Compliance

      Brobygning fra klassisk IT til Cloud

      Migrering, implementering og udvikling

      Rådgivning og vejledning

Søren Hartvig Jensen

CEO & Enterprise Cloud Architect

Jan Ulnits

Partner & Consultant

Thomas Nørregaard Sørensen

Cloud Engineer

Kenneth Heine Sølberg

Cloud Architect

Daniel Vistisen

Cloud Architect