Vi er Danmarks bedste Cloud konsulenter

Vi sætter Danmarks stærkeste hold af Cloud og DevOps specialister. Ved hjælp af løbende uddannelse og certificeringer, samt et stærk fagligt netværk af in-house eksperter, sørger vi for at din nye Cloud konsulent er klædt på til enhver opgave.

Vores værdier

Vi står for integritet, professionalisme og transparens. Vores konsulenter er de bedste på markedet og er alle summen af den samlede erfaring fra deres kollegaer.

I CloudUnit dyrker vi spørg om hjælp kultur og vidensdeling er en skemalagt begivenhed. Hos os løfter alle hinanden til et højere niveau.

Vores vision

“Vi ønsker at være det primære danske Cloud konsulenthus og have Danmarks bedste Cloud konsulenter”

Vores kompetencer

Hvad end du søger en developer, operations specialist eller noget helt tredje med fokus på Cloud, så har vi den rette konsulent til at udfylde rollen. Vi leverer konsulenter til alle former for projekter – fra migreringer til transformationer – fra drift til udvikling – til det offentlige såvel som det private marked.

Azure in Denmark

Azure kommer til Danmark

Microsoft har i dag annonceret at de åbner 3 datacentre i Danmark. Udover Azure, skal datacentrene rumme andre Microsoft services og drives af 100% grøn energi. Åbningen af en Azure region i Danmark, giver sektorer der hidtil har været blokeret af krigsreglen, mulighed for at benytte Azure Public Cloud til såvel eksisterende, som nye løsninger.…

Læs mere

Nyt website og visuelt udtryk

I samarbejde med de dygtige grafikere hos Lynglund har vi fået udviklet et helt nyt grafisk udtryk. Udover hjemmesiden, en designguide og vores logo som ses i toppen, har Lynglund også designet vores “maskotter” som pryder vores grafiske materiale og sikrer en rød tråd i vores kommunikation udadtil.   Med udgangspunkt i et rigtig godt samarbejde,…

Læs mere

CloudUnit LinkedIn

Omend vi bestræber os på at fodre denne blog med relevante og inspirerende artikler om det sidste nye fra Cloud verdenen, så har vi heldigvis for travlt lige nu. Når det er sagt, så har vi faktisk allerede samlet en hel flok at super spændende artikler på vores LinkedIn firmaside, som du kan finde lige…

Læs mere

Er du vores nye kollega?

Hvis du har lyst til at arbejde sammen med Danmarks bedste Cloud konsulenter, så klik videre og læs mere om hvordan det er at arbejde i CloudUnit.