Vi er Danmarks bedste Cloud konsulenter

Vi sætter Danmarks stærkeste hold af Cloud og DevOps specialister. Ved hjælp af løbende uddannelse og certificeringer, samt et stærk fagligt netværk af in-house eksperter, sørger vi for at din nye Cloud konsulent er klædt på til enhver opgave.

Microsoft Azure Partner

Vores værdier

Vi står for integritet, professionalisme og transparens. Vores konsulenter er de bedste på markedet og er alle summen af den samlede erfaring fra deres kollegaer.

I CloudUnit dyrker vi spørg om hjælp kultur og vidensdeling er en skemalagt begivenhed. Hos os løfter alle hinanden til et højere niveau.

Vores vision

“Vi ønsker at være det primære danske Cloud konsulenthus og have Danmarks bedste Cloud konsulenter”

Vores kompetencer

Hvad end du søger en developer, operations specialist eller noget helt tredje med fokus på Cloud, så har vi den rette konsulent til at udfylde rollen. Vi leverer konsulenter til alle former for projekter – fra migreringer til transformationer – fra drift til udvikling – til det offentlige såvel som det private marked.

Er du vores nye kollega?

Hvis du har lyst til at arbejde sammen med Danmarks bedste Cloud konsulenter, så klik videre og læs mere om hvordan det er at arbejde i CloudUnit.