Vi er Danmarks bedste Cloud konsulenter

Vi sætter Danmarks stærkeste hold af Cloud og DevOps specialister. Ved hjælp af løbende uddannelse og certificeringer, samt et stærk fagligt netværk af in-house eksperter, sørger vi for at din nye Cloud konsulent er klædt på til enhver opgave.

Microsoft Azure Partner

Vores værdier

Vi står for integritet, professionalisme og transparens. Vores konsulenter er de bedste på markedet og er alle summen af den samlede erfaring fra deres kollegaer.

I CloudUnit dyrker vi spørg om hjælp kultur og vidensdeling er en skemalagt begivenhed. Hos os løfter alle hinanden til et højere niveau.

Vores vision

“Vi ønsker at være det primære danske Cloud konsulenthus og have Danmarks bedste Cloud konsulenter”

Vores kompetencer

Hvad end du søger en developer, operations specialist eller noget helt tredje med fokus på Cloud, så har vi den rette konsulent til at udfylde rollen. Vi leverer konsulenter til alle former for projekter – fra migreringer til transformationer – fra drift til udvikling – til det offentlige såvel som det private marked.

Microsoft Gold Partner

Microsoft Gold Partner

Takket være vores kunder og dygtige konsulenter, er det lykkedes os at løfte vores Microsoft Partnerskab til nye højder. Ved opnåelse af Gold Cloud Platform, kan vi nu tilslutte os en sluttet kreds af de bedste Microsoft Partnere i landet og kalde os for Microsoft Gold Partner. Guld partnerskabet er ikke blot en titel, men…

Læs mere
Azure in Denmark

Azure kommer til Danmark

Microsoft har i dag annonceret at de åbner 3 datacentre i Danmark. Udover Azure, skal datacentrene rumme andre Microsoft services og drives af 100% grøn energi. Åbningen af en Azure region i Danmark, giver sektorer der hidtil har været blokeret af krigsreglen, mulighed for at benytte Azure Public Cloud til såvel eksisterende, som nye løsninger.…

Læs mere

Nyt website og visuelt udtryk

I samarbejde med de dygtige grafikere hos Lynglund har vi fået udviklet et helt nyt grafisk udtryk. Udover hjemmesiden, en designguide og vores logo som ses i toppen, har Lynglund også designet vores “maskotter” som pryder vores grafiske materiale og sikrer en rød tråd i vores kommunikation udadtil.   Med udgangspunkt i et rigtig godt samarbejde,…

Læs mere

Er du vores nye kollega?

Hvis du har lyst til at arbejde sammen med Danmarks bedste Cloud konsulenter, så klik videre og læs mere om hvordan det er at arbejde i CloudUnit.